Roliga spel att prova

Internet kryllar av små spel som inte får tillräckligt med tid i rampljuset. Om du är ute efter en kort tids förströelse, tycker vi att du borde prova på någon av dessa (eller varför inte alla?)

Starburst

En spelautomat som vi talat om tidigare. Du har chans att vinna riktiga pengar och grafiken är riktigt fin. Fungerar som vilken annan spelautomat och en av de populäraste inom den kategorin.

Don’t Starve

En läskig titel på ett läskigt litet spel. Du är fast ute i den mörka skogen och måste smala mat och hitta skydd innan monstren tar dig. Simpel spelmekanik och underhållning som räcker i flera timmar.

Angry Brids II

Är du mer inne på mobilspel, är det dags att ladda hem uppföljaren till det episka spelet Angry Birds. Fåglarna är argare än någonsin förr och grisarna är alltmer kluriga när det kommer till sina konstruktioner.

War Thunder

Du får spela ett gratisspel med fantastisk grafik såvida du har en riktigt snabb PC. Detta är lillebrodern till World of Tanks där man kör runt med pansarvagnar. Här handlar det istället om flygplan. Det är ett freemiumspel där du kan få bättre saker om du betalar.

Ben there, Dan that!

Ett spel som har medvetet sämre grafik och karaktärer. Det är ett klassisk klickspel där du klickar runt på skärmen till dess att du hittar en ledtråd, monster eller något att göra. Det här spelet dryper av sarkasm och popkulturreferenser!